Vad gor man inte for lite safari

Vi samlade ihop oss efter fredagen och begav oss igar till Accra klockan atta. Var framme dar ca halv elva och fick da sitta och vanta drygt tre timmar pa buss till Tamale. Akte med den bussen ca tva pa eftermiddagen och var framme i Tamale fem imorse. Studsade sonder och har knappt sovit ett dugg, har inte atit pa snart ett och ett halvt dygn heller. Spannande resa det har. Speciellt eftersom vi inte vet vart vi ska sova inatt. Ska aka till Mole klockan halv tva och sedan far vi se vad som hander. Har lyckats hitta tva snalla afrikaner som visade oss vagen till detta internetcafe.
Imorgon ska vi pa safari, sedan sova dar och aka tillbaka till tamale klockan fyra pa tisdag morgon. Ar framme ca klockan atta och ska sedan vanta till klockan fyra for att aka tillbaka till Accra och sedan ta oss till Swedru. Kul kul. Vet inte riktigt om vi visste vad vi gav oss in pa, haha. Men jag har markt att vi blivit valdigt talmodiga. Det gor inte sa jatte mycket att man far vanta eller aka lange. Jobbigt att inte fa klok mat eller somn dock. Ar galet trott, ogonen kanns helt grusiga.

Kanns som att vi ska tillbaka till barnen igen efter resan, men det ska vi ju inte. Blir stranden pa torsdag (hur vi nu ska orka det) och sedan aker vi till hostelet pa fredag for att flyga hem pa lordag.
Nedrakning, gott folk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0