Livstecken

Vi har varit har tva hela dagar, men det kanns nastan som 2 veckor. Ena stunden ar allt bra och man kanner sig lycklig och tillfreds. Nasta bryter man typ ihop och grater sonder sig. Det galler att halla sig upptagen sa man inte tanker pa det. Det gar inte att forklara hur det ar, det ar en kanslomassig bergochdalbana. Igarkvall madde dom flesta av oss skit och ville bara hem. Hem kanns sa avlagset just nu. Men forhoppningsvis blir det battre nar vi kommer ut till projekten och familjerna. Dom flesta bor i hus som borjat byggas pa men sedan blev dom aldrig fardiga. Man fattar inte hur javla bra det ar hemma. Och mams o paps, kommer inte lamna er pa nagra veckor nar jag kommit hem. Men da blir ni bara glada!

Annars da, igar fick vi info och sen akte vi pa dans o trumkurs. Typ ett gang idioter pa ett friskispass. Haha! Sen akte vi o badade, vilket var galet skont!! Sen kvallen var forjavlig som sagt. En dum hollandare som skrammer upp oss med sina historier om att alla far malaria och hon blev knivranad igar. Men hon verkar inte bry sig?!
Idag har vi varit i stan, 6 timmars sjukt varm bilresa (hjarnan kokade upp!!!!) for att vara i stan typ en timme. Inte sa vart.

Imorgon ska vi ut till familjerna! Jag ska bo sjalv men vara med tre andra av tjejerna pa barnhemmet. Langtar tills vi far traffa barnen.

Saknar er!

Puss

Kommentarer
Postat av: Vit hövding!

Hoppas du får superskoj! :) ska tänka på dig och alla barnen när jag sitter i mitt svala sköna rum med glass och ser film ;) hihi. kramar

2012-01-24 @ 23:05:29
Postat av: kojor-på-galgberget-kompisen

jag är säker på att det kommer bli superbra när ni väl har kommit in i livet där borta ! :) uppdatera mycket!!

2012-01-25 @ 18:10:12
URL: http://elsan.devote.se
Postat av: J <3

Djupt besviken, inväntar med mycket slirigt tålamod!

2012-01-25 @ 20:26:03
Postat av: Anonym

2012-01-26 @ 16:31:48
Postat av: Gudmor

Sänder positiv energi från Tuna, trots att det är

kallt här och flingorna faller! Puss

2012-01-26 @ 16:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0